0 (212) 618 07 01 info@fenixyangin.com.tr

Pano İçi Yangın Söndürme Sistemleri Fiyatı

Pano içi yangın söndürme sistemleri fiyatı, çalışma prensibi; azot ile 12 bar basınç altında olan polimerden üretilmiş olan boru detektörün (Tubing) ısı karsısında yaklaşık 100 Cº’ de delinmesi sonucunda azot gazinin açığa çıkması ve aynı anda silindir üzerindeki vanayı açması ile başlamaktadır. Ayrıca, yangın alarm sistemine ihtiyaç duyulmaz. Direkt sistemlerde, nozul ve boru sistemine ihtiyaç duyulmamaktadır. Tek bir sistemle 8.5 m³ hacme kadar olan bölümler korunmaktadır. Pano içi yangın söndürme sistemleri. Çalışma prensibi; azot ile 12 bar basınç altında olan polimerden üretilmiş olan boru dedektörün (Tubing) ısı karsısında yaklaşık 100 Cº’ de delinmesi sonucunda azot gazının açığa çıkması ve aynı anda silindir üzerindeki vanayı açması ile başlamaktadır. Ayrıca, yangın alarm sistemine ihtiyaç duyulmaz. Direkt sistemlerde, nozul ve boru sistemine ihtiyaç duyulmamaktadır. Tek bir sistemle 8.5 m³ hacme kadar olan bölümler korunmaktadır.

Pano İçi Yangın Söndürme Sistemleri Fiyat

Pano içi yangın söndürme sistemleri fiyat bakıldığı zaman piyasa durumuna göre farklılaşabilmektedir. İnsanların kendi eli ile söndüremeyeceği ve kendi yetenekleri ile müdahale edilemeyecek yerlerde başlayabilir.  Mikro yangınlarla müdahale eden pano içi söndürme sistemi fiyatları için danışmalısınız.

Büyük otomatik yangın söndürme sistemleri genel olarak ekonomik ve az maliyetli bir çözüm olmaktadır. Üstelik tekrar dolum ve bakım maliyetleri de oldukça etkileyici olmaktadır. Depolama bölümlerinin veya makinelerin içine mikro olarak yerleştirilir ve hem pahalı ekipmanları korumaktadır. İleride oluşacak yangınların ileriki boyutlarını önler ve olası can kayıplarına mâni olmaktadır.

Elektrik Panosu Yangın Söndürme Sistemi

Elektrik panosu yangın söndürme sistemi ağırlıklarına göre değişebilmektedir. Genel olarak 1 kg, 2 kg, 4 kg, 6 kg ve 12 kg şeklinde görülebilir. Büyük iş makinelerinin kullanıldığı robotların devrede olduğu fabrikalarda hayati derecede önem taşıyan sistemlerdir. Özellikle büyük ölçekli olan tesislerde asla ihmal edilmemesi gereken yangın söndürme sistemleri arasında bulunuyor. Elektrik panosu yangın söndürme sistemleri bakıldığı zaman,

Elektrik Panosu Yangını Ne ile Söndürülür?

Elektrik panosu yangınlarında genel olarak gazlı söndürücüler kullanılmaktadır. Elektrik panosu yangını ne ile söndürülür bakıldığı zaman genel olarak karbondioksit gazlı olan söndürücüler kullanılmaktadır. Hangi yangın sınıfı olursa olsun yangınlara müdahale geç kalınmaması gerekmektedir. Geç kalınan müdahalelerde yangın büyümesi engellenir. Pano içi söndürme sistemlerinin tasarımı bakıldığı zaman,

Polimerden üretilmiş boru dedektörün ısı karsısında delinmesi ile açığa çıkan azot aynı zamanda silindir üzerinde bulunan vananın açılmasını da sağlamaktadır. Vananın açılması ile beraber, söndürme ajanı silindiri terk eder ve boru dedektörün delinen noktasından çıkar ve dedektörün delinmesine neden olan yangın kaynağına doğru püskürür.

Pano içi Söndürme Sistemi Söndürme malzemesi olarak aşağıdakilerden biri kullanılabilir
FE 227- HFC 227 ea – FM200
FE 25 – HFC 125
CO2
Inert gazlar
Kuru Kimyevi Toz

Pano içi Yangın Söndürme Sistemleri Fiyatı

Polimerden üretilmiş olan boru dedektörün (Tubing) ısı karsısında yaklaşık 100 Cº’ de delinmesi sonucunda azot gazının açığa çıkması ve aynı anda silindir üzerindeki vanayı açması ile başlamaktadır. Ayrıca, yangın alarm sistemine ihtiyaç duyulmaz. Direkt sistemlerde, nozul ve boru sistemine ihtiyaç duyulmamaktadır. Tek bir sistemle 8.5 m³ hacme kadar olan bölümler korunmaktadır. Polimerden üretilmiş boru dedektörün ısı karsısında delinmesi ile açığa çıkan azot aynı zamanda silindir üzerinde bulunan vananın açılmasını da sağlamaktadır. Vananın açılması ile beraber, söndürme ajanı silindiri terk eder ve boru dedektörün delinen noktasından çıkar ve dedektörün delinmesine neden olan yangın kaynağına doğru püskürür.